EnglishNederlands

Dries Kindermode
Bussum, Centrum

 • winkelen bussum dries kindermode
 • winkelen bussum dries kindermode
 • winkelen bussum dries kindermode
 • winkelen bussum dries kindermode
 • winkelen bussum dries kindermode
  Assortiment
  De kinderkleding die bij Dries wordt verkocht, is leuk en vernieuwend. Ze verkopen hier geen standaardmerken waar alle kinderen al in lopen, maar originele merken die je elders weinig ziet. Je hebt hier de keuze uit een ruim assortiment, van stoere spijkerbroeken tot lieve jurkjes alsmede badkleding, ondergoed en jassen. Om de nieuwe outfit in stijl af te maken, hebben ze ook bijbehorende accessoires zoals riemen, kettinkjes en sjaaltjes. De kleding is verkrijgbaar in de maten 92 tot 176.

  Kenmerken
  De klanten vinden het leuk om bij Dries te winkelen, omdat je hier telkens nieuwe merken vindt van goede kwaliteit. Daar hebben jij en je kids dus lang plezier van. De winkel trekt veel vaders en moeders, opa’s en oma’s en natuurlijk kinderen, die van goede en modieuze kinderkleding houden.

  Sfeer
  De sfeer bij Dries is zonder meer gezellig te noemen. De winkel is ingericht als een huiskamer met een tafel in het midden met een kroonluchter erboven, waar je rustig een kopje thee of koffie kan drinken. Hierdoor voelen jong en oud zich er thuis.

  Achtergrond
  Winkelen in de Kapelstraat is echt een uitje. Dit sfeervolle straatje heeft veel mooie pandjes met glas en lood, met daarin winkels met een eigen identiteit. Hierin past Dries dus uitstekend.

  Merken
  Gsus, Tumble 'n Dry, Kiezel-tje, Claesen's, Bomba, Molo, Br@nd, Wild, Franky&Liberty, Petit Louie, Imps&Elfs, Brian&Nephew, Hound, Koin, Hot Lava, Room Seven, Ipanema slippers, Bjorn Borg, Muchachomalo, Gooische Frutsels, Zebra tassen, Sanetta ondergoed en nachtmode, Bonnie Doon beenmode.