EnglishNederlands

Duikelman
Amsterdam, De Pijp

 • winkelen amsterdam duikelman
 • winkelen amsterdam duikelman
  Assortiment
  De zaak is opgebouwd uit twee winkels. De een is gericht op kookboeken, tafellinnen en porselein en de ander op vrijstaande keukenapparatuur, met een specialisatie in gasfornuizen.

  Kenmerken
  Duikelman is al sinds 1940 een familiebedrijf. Ze hebben een gedegen kennis van de producten die zij verkopen en ze helpen je graag op weg met een vakkundig advies. Klantvriendelijkheid vormt een van de speerpunten van deze winkel.

  Sfeer
  De sfeer in deze winkels wordt vooral bepaald door de artikelen. Aan de ene kant kun je watertandend rondsnuffelen in de vele kookboeken en aan de andere kant staan de robuuste, veelal roestvrijstalen, apparaten. Deze combinatie maakt deze winkel tot een genot om in te winkelen.

  Bijzonderheden
  Om de hoek in de Ferdinand Bolstraat zit nog een filiaal van Duikelman, gespecialiseerd in professioneel kookgereedschap.

  Merken
  Winkel 1: Pillivuyt, Pordamsa, Saturnia,Apilco, Royal Boch, Black Pottery, Ginza, Leitner, Skjalm P, Ten Cate, Elias. Winkel 2: Boretti, Smeg, Viking, Aga, M-System, Prosolo, Gram, Gutmann, Berbel, Sirius, ABK-InnoVent en Asko.