EnglishNederlands
 • winkelen den haag edwin pelser1
 • winkelen den haag edwin pelser1
  Assortiment
  Edwin Pelser is niet zomaar een woonwinkel. In de winkels staan meubels opgesteld in een setting alsof het een huiskamer is. Je vindt hier bijzondere meubels, woonaccessoires, cadeauartikelen en beeldende kunst. De tuinkamer is te huur als originele vergaderruimte.

  Kenmerken
  Bijna alles in de winkel heeft een bijzonder verhaal van de ontwerper. Conceptueel design dus! Vaak vind je dan ook een kaartje met toelichting bij het meubelstuk. Alle ontwerpen en producten zijn uniek, veel worden hier exclusief voor Den Haag en soms ook exclusief voor geheel Nederland verkocht.

  Sfeer
  De winkel trekt veel mensen met een creatief beroep: hoger opgeleiden, studenten, kunstenaars en expats.

  Bijzonderheden
  Bij Edwin Pelser liggen ook portfolio’s ter inzage van diverse creatieven (interieurarchitecten, fotografen, ontwerpers en beeldend kunstenaars) die je kunt inhuren. Op maandag gesloten.

  Merken
  Droog Design, Royal Vkb, Textielmuseum, Tom Dixon, Pols Potten, Supergoed, Verzelloni, De Vorm, Enzovorm, Moleskine, Hellen Van Berkel, Mes, Thomas Eijck, Te, Designhouse Stockholm, Kvadrat, Koninklijke Tichelaar Makkum, Seletti, House Of Origin, Ladak, Authentics, Ontwerpduo, Kathleen Hills, Chris Kabel.