EnglishNederlands

Eetcafé Stalles
Rotterdam, Nieuwe Binnenweg

 • winkelen rotterdam eetcafe stalles
 • winkelen rotterdam eetcafe stalles
  Assortiment
  Bij Café Stalles vind je twee kroegen ineen, met twee verschillende sferen en inrichtingen sinds de samenvoeging met café Parket. De bruine kroeg vs de cocktailbar! Café Stalles heeft een uitgebreide cocktailkaart, keuze uit diverse sappen, lekkere wijnen en verschillende bieren op de tap. Je kunt hier ook gezellig lunchen en de uitgebreide dinerkaart biedt bijvoorbeeld verse zwaardvis en wisselende risotto’s.

  Kenmerken
  Café Stalles is eigenlijk twee kroegen ineen, met allebei een eigen sfeer. Vanwege de ruime afmetingen is deze locatie ook erg geschikt voor groepen. De rokerslounge is erg mooi, en erg in trek.

  Sfeer
  Dankzij de totaal verschillende inrichting van de twee gedeeltes trekt het café een breed publiek, maar de meeste bezoekers zijn tussen de 20 en 30 jaar oud. De sfeer is warm, jong en gezellig, en het personeel vriendelijk en servicegericht.

  Bijzonderheden
  Elke maandag en dinsdag heeft Café Stalles pizza-dag, met pizza’s vanaf € 5,-. Daar kun je bijna niet voor koken… In de zomer is men vanaf 12.00 uur geopend. Omdat er veel winkels en gelijkgestemde horeca in de buurt zitten, is het op straat in de zomer erg gezellig. In de winter is het makkelijk kroeghoppen.