EnglishNederlands

Ekoplaza supermarkt
Amsterdam, Haarlemmerdijk

 • winkelen amsterdam ekoplaza
 • winkelen amsterdam ekoplaza
  Assortiment
  Voeding, biologisch en reform, ruim biologisch vers assortiment. Zeven dagen in de week open, ook op zondag is er vers brood. Op de overige zes dagen is er elke dag vers brood, verse groenten en fruit en verse zuivel en kaas. Verder bestaat het assortiment uit milieuvriendelijke schoonmaakproducten, producten voor natuurlijke lichaamsverzorging, vitaminen en supplementen, biologische diervoeding en dergelijke. Er is veel vraag naar de glutenvrije biologische producten, die elders niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn. In juni 2005 neemt men zijn intrek in een groter pand, daar wil en (onder andere!) nog meer glutenvrije producten in het aanbod opnemen.

  Kenmerken
  Ekoplaza verkoopt zoveel mogelijk biologische producten. Wanneer een product niet biologisch verkrijgbaar is, vindt u hier de beste reformkwaliteit. Het assortiment supplementen en lichaamsverzorging is zeer groot. Aan één kant is deze zaak een kleine supermarkt en aan de andere kant een speciaalzaak. Veel vaste klanten, de sfeer is beduidend minder onpersoonlijk dan in een gewone supermarkt.

  Sfeer
  In juni 2005 verhuist Ekoplaza naar een groter pand (circa 320 m2), naast de huidige zaak. Het doel is een ruimere winkel te creëren, die rust en gezelligheid uitstraalt.

  Achtergrond
  De vraag naar biologische en biologisch-dynamische producten neemt nog steeds toe. De eigenaar begon ooit met een klein winkeltje zonder kassa, De Natuurwinkel bestaat inmiddels 30 jaar.

  Bijzonderheden
  Sommige klanten komen drie keer op een dag! 

  Merken
  Ekoland, Ecover, Luna e Terra, Akwarius, Vetara, Manna, Lima, TerraSana, Fertilia, De Rit, Solgar, Weleda, Dr.Hauschka en vele, vele andere.