EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam elsas cafe
 • winkelen amsterdam elsas cafe
  Assortiment
  Elsa’s Café is een gezellig, middelgroot eetcafé waar je lekker kunt borrelen en erg goed kunt eten, zoals heerlijke satés, goede spareribs en visgerechten (waaronder mosselen in het seizoen) en verrassende dagschotels. Je kunt hier ook terecht voor de lunch. Alleen een borreltje doen? Geen enkel probleem. Elsa’s Café is een echt biercafé, met maar liefst 11 bieren van de tap waaronder het speciale NABBEL bier: zelfgebrouwen, goudblond bier.

  Kenmerken
  Laagdrempelig en voor iedereen, dát is Elsa’s Café. Elsa’s wordt geroemd om zijn heerlijke sate’s, maar niet alleen kun je hier binnen komen voor een lekker drankje of hapje, ook is er genoeg te beleven. Zoals ten tijde van voetbal, bijvoorbeeld. Liefhebbers kunnen de wedstrijden volgen op een groot scherm en zelfs met de speciale bus mee naar Ajax-wedstrijden. Bij Elsa’s is het precies zoals het een écht Amsterdamse kroeg betaamt.

  Sfeer
  De vele bierpompen typeren dit Amsterdamse café. Gelegen aan de Middenweg, een fijne winkelstraat, is de locatie fantastisch. Met zo’n ruime keuze aan winkels, is het daarna lekker bijkomen bij Elsa’s Café.

  Bijzonderheden
  Elke dinsdag is er Live Jazz vanaf 21.30 uur, met wisselende gastoptredens.