EnglishNederlands
 • winkelen den haag engelien1
 • winkelen den haag engelien1
  Assortiment
  Engelien is typisch zo’n winkel waar je ogen tekort komt. Je vindt hier een originele collectie woontextiel, poppetjes en sieraden naar eigen ontwerp, shawls, kussens, Frans serviesgoed uit de jaren ’20 en ’30, tafelversierselen, oud speelgoed en leuke hebbedingetjes en snuisterijen.

  Kenmerken
  Het bijzondere van Engelien is de combinatie van de eigen ontwerpen en de verzamelde spullen, die ongewoon en verrassend zijn. Eigenaresse Engelien weet dankzij haar liefde voor haar spullen alles op een unieke manier te combineren. Ze geeft ook graag inspirerende adviezen voor je interieur thuis als je zelf niet zo goed wat je wilt en wat er allemaal mogelijk is, zoals bijvoorbeeld op het gebied van kleur en het inrichten van een bepaalde ruimte. Hiervoor kun je altijd een afspraak maken.

  Sfeer
  De sfeer bij Engelien is vrolijk en warm. Kleur, sfeer en humor geven een eigen gezicht aan de winkel. Je voelt je hier meteen thuis. De gezellige winkel trekt mensen met gevoel voor het bijzondere, scharrelaars en verzamelaars en liefhebbers van mooie, verfijnde spullen.

  Bijzonderheden
  Elk seizoen heeft Engelien iets bijzonders, zoals oude kerstversieringen tijdens de feestdagen. Let op: de winkel is op maandag t/m woensdag gesloten, en op de andere dagen alleen in de middag. De Piet Heinstraat is een leuk allegaartje van winkels, lunchrooms en andere uitzonderlijke middenstanders, en van typisch Hollands tot multiculti.

  Merken
  De eigen merken Pixelien en EngelRoosje, Jurianne Matter, vouwkaarten, Digoin serviesgoed, Gouds Plateel. e.d.