EnglishNederlands
 • winkelen eindhoven faces
 • winkelen eindhoven faces
  Assortiment
  De wereld van Faces is een wereld van luxe, schoonheid en ontspanning. Niet alleen voor een modieuze hairstyling, maar ook voor lunchtime treatments, stoel- en hoofdhuidmassages of nagel- en wenkbrauwbehandelingen is Faces dé inspiratiebron om het leven te veraangenamen. Laat bijvoorbeeld liggend je haren wassen met een uitgebreide hoofdhuid massage en tegelijk je wenkbrauwen of nagels verzorgen. Kortom: een weelde van genot.

  Kenmerken
  Alleen de hoogste professionele standaard is voor Faces goed genoeg. Zo gebruikt Faces alleen merken die ook door de internationale top van de styling-industrie worden gebruikt, zoals de producten van Sassoon of Aveda. Zoals bekend bestaat de Aveda-lijn uit louter mineralen en pure plantenextracten. Daarnaast worden de stylisten streng geselecteerd en wekelijks getraind. Ook volgen zij regelmatige workshops in Londen en Berlijn om het hoogste perfectieniveau in hun vak te bereiken.

  Sfeer
  De mooie, overzichtelijke ruimte straalt rust, luxe en gastvrijheid uit. De gezellige straat met veel leuke winkeltjes en horeca zorgt voor een dynamische omgeving.

  Achtergrond
  Wegens het succesvolle concept van Faces is het liefdeskindje van eigenaar Antoine Bartels al jaren groeiende. Mogelijk is het geheim van zijn succes de passie voor het vak en de liefde voor de klant die deze enthousiasteling al jaren uitstraalt op zijn omgeving.

  Merken
  Sassoon, Aveda