EnglishNederlands

Fashion Lab.
Utrecht, Centrum

 • winkelen utrecht fashion lab
 • winkelen utrecht fashion lab
  Assortiment
  De winkel heeft zowel een dames- als een herenafdeling. Je vindt er hippe kleding uit Scandinavië: kleding met stijl en een pasvorm die aansluiten bij de wensen van Nederlandse consumenten.

  Kenmerken
  Fashion Lab. heeft een ruime collectie kleding van Scandinavische merken. Je vindt er kleding van bekende topmerken, maar ze bieden ook plaats aan kleine relatief onbekende merken. In deze winkel is service het sleutelwoord. Hier voel je je koning. De kleding kan altijd geruild worden en mocht er iets aangepast moeten worden, dan zijn de vermaakkosten voor rekening van Fashion Lab. Bovendien word je vaak verwend met een espresso of in het weekend een glas wijn.

  Sfeer
  Ondanks Scandinavische invloeden is de inrichting van de winkel minder 'clean' en sober dan in de winkels daar. Eigenaar Gaby Dekkers heeft geprobeerd een warme en ontspannen sfeer neer te zetten. Labrador Sandra, naar wie de winkel vernoemd is, levert een belangrijke bijdrage aan de huiselijke sfeer.

  Achtergrond
  Dekkers werkte drie jaar lang in een succesvolle modezaak, waar allerlei stijlen naast elkaar verkocht werden. In zijn ogen werkte dat niet altijd even goed en dus besloot hij een eigen zaak te beginnen met samenhang in de merken. Hij ontdekte dat in Utrecht een grote vraag was naar stijlvolle, hippe kleding zonder al te veel poespas. De Scandinavische kleding die hij verkoopt voldoet hier aan.

  Merken
  Filippa K., Bruuns Bazaar, Mads Nørgaard, S'NOB, St.-Martins, Margit Brandt, Stella Nova, Soul Made, Maria Westerlind, SUIT, System.