EnglishNederlands

Fidelite Bruidsmode
Den Bosch, Centrum

 • winkelen den bosch fidelite bruidsmode
 • winkelen den bosch fidelite bruidsmode
  Assortiment
  Onmisbaar bij elke bruiloft, gala of cocktailparty is een bezoek aan deze haute couture bruids- en gelegenheidsboutique. Met de vele eigen ontwerpen van zeer luxueuze stoffen en kantsoorten in ruim 1200 kleuren is exclusiviteit bij Fidélité het toverwoord.

  Kenmerken
  Naast de gangbare maten is deze bruidsboutique bij uitstek gespecialiseerd in afwijkende maten. De kunst om de mooie punten van het lichaam met veel strakke lijnen, hoge kragen en de allermooiste snit te accentueren, beheerst Fidélité als geen ander. Ook kinderen kunnen hier prima slagen. 

  Sfeer
  De klassieke uitstraling van de unieke collectie komt duidelijk terug in de prettige inrichting van deze authentieke zaak. In een gezellige, sfeervolle omgeving ontvangt gastvrouw Saskia Koppejan u met open armen, onder het genot van een kopje thee of koffie. Daarbij neemt zij ruimschoots de tijd voor haar clientèle. 

  Achtergrond
  Door haar grote vakkennis en vele jaren ervaring in de bruidsmode wordt het persoonlijk advies van eigenaresse Saskia Koppejan door haar brede klantenkring altijd zeer gewaardeerd. Haar grootste drijfveer is dan ook gelegen in het enthousiasme om de klant op een van de mooiste dagen van zijn of haar leven nóg gelukkiger te maken.

  Merken
  Fidelite Haute Couture