EnglishNederlands

Fiets & Zo Fietsspeciaalzaak
Breda, Wilhelminastraat-Ginnekenweg

 • winkelen breda fiets zo
 • winkelen breda fiets zo
  Assortiment
  Trek je er in je vrije tijd graag op uit met de fiets, dan is Fiets & Zo voor jou de ideale winkel om eens lekker rond te kijken. Het is een middelgrote winkel met alles op het gebied van fietsen. Je vindt er fietsen, fietskleding en accessoires van de grote merken, maar ook van de exlcusieve merken Id Worx, Rih en Multi Cycle.

  Kenmerken
  Fiets & Zo heeft voor elk wat wils, van degelijke stadsfietsen tot luxere sportmodellen en zelfs custommade fietsen. Het vriendelijke en bekwame personeel helpt je bij het vinden van de perfecte fiets, die past bij jouw gebruikswensen.

  Sfeer
  In de winkel hangt een gezellige sfeer. De grote collectie biedt je de mogelijkheid op je gemak rond te kijken en mocht je vragen hebben dan is er altijd iemand die je het juiste advies kan geven. Het persoonlijke contact met de klanten is bij Fiets & Zo zeer belangrijk, en dat straalt de winkel ook uit. Fiets & Zo biedt optimale service met een garantie van twee jaar op een aangekochte fiets.

  Bijzonderheden
  Op de website van Fiets & Zo kun je al een virtuele rondleiding door de winkel krijgen. Zo krijg je vanuit je luie stoel al een goed zicht op de uitgebreide collectie. In één blik kun je zien dat je hier op het juiste adres bent voor de aankoop van een die fiets die perfect bij je past.

  Merken
  Id worx, Multi-Cycle, Rih. Gazelle, Batavus, Sparta, Trek, Giant, Loeki, Agu en Nike.