EnglishNederlands

FitsYou2
Bussum, Centrum

 • winkelen bussum fitsyou2
 • winkelen bussum fitsyou2
 • winkelen bussum fitsyou2
 • winkelen bussum fitsyou2
 • winkelen bussum fitsyou2
  Assortiment
  Heb je moeite om echt leuke en hippe zwangerschapskleding te vinden? Niet bij FitsYou2! Alles wat je nodig hebt om ook als aanstaande moeder met die steeds groter wordende buik leuk voor de dag te komen, vind je hier onder één dak. Van kleding in verschillende stijlen en maten tot mooie lingerie en voedingslingerie, en van originele beenmode tot leuke accessoires. 

  Kenmerken
  Het slimme van FitsYou2 is dat zij een mooie mix van merken en stijlen bieden. Hierdoor slaag je altijd wel, wat jouw stijl ook is. Sterker nog, zelfs wanneer je niet zwanger bent kun je bij FitsYou2 slagen. Tip: past je favoriete jeans niet meer nu je zwanger bent? Jeans zijn vrijwel het eerste kledingstuk dat tijdens het begin van de zwangerschap wordt aangeschaft. FitsYou2 heeft een ruim assortiment dus kom zeker even een kijkje nemen in de winkel of kijk alvast even in de webshop

  Sfeer
  FitsYou2 is een gezellige winkel, met een gemoedelijke sfeer. Hier kun je rekenen op persoonlijke aandacht en eerlijk advies. Je krijgt hier ook deskundig advies: wel zo fijn als je bijvoorbeeld in verwachting bent van je eerste kindje en zwanger zijn nog helemaal nieuw voor je is.

  Straat
  Ook prettig: je kunt hier voor de deur parkeren. De ondernemers kennen elkaar en dat maakt deze straat voor zowel ondernemers als bezoekers een gezellig buurtje. Het is een leuke straat met een diversiteit aan aparte winkeltjes. Je treft hier niet de standaard winkels, zoals in ieder centrum. 

  Bijzonderheden
  FitsYou2 is ook verkooppunt van het merk PimpsandPearls: een uniek accessoireconcept, waarmee je je eigen sieraad kunt samenstellen. Het is mogelijk om op afspraak 's avonds te komen shoppen.

  Merken
  QueenMum, PimpsandPearls, MamaLicious, Love2Wait, Noppies, Anita.