EnglishNederlands

Fleurons & Prins Juweliers
Leeuwarden, Kleine Kerkstraat

 • winkelen leeuwarden fleurons prins juweliers
 • winkelen leeuwarden fleurons prins juweliers
  Assortiment
  Fleurons & Prins is een exclusieve juwelier met grote en kleine topmerken! Op zoek naar een mooi sieraad, een bijzonder horloge of een fraai schilderij? Kom eens langs en laat je verrassen door het uitgebreide en originele aanbod. Heel prettig is de ontspannen en gezellige sfeer die je hier meteen voelt zodra je binnenstapt. Uniek is de oude roze stijlkamer: zodra je hier binnenstapt, waan je je direct in Milaan of Parijs. Alleen al de kunst aan de muur maakt het een bezoekje waard. En waar het natuurlijk eigenlijk om gaat: de prachtige juwelen, edelstenen en parels fonkelen je hier letterlijk tegemoet!

  Kenmerken
  Bij Fleurons & Prins vind je exclusieve producten als parels, juwelen, horloges en schilderijen van oude meesters tot jonge moderne kunstenaars. Ook de geurpotten en geuren van Lampe Berger zijn hier verkrijgbaar. Je kunt je juwelen en horloges hier ook in het eigen atelier vakkundig laten repareren. Loop je verder door naar achteren, dan kun je daar nog genieten van de diverse horloges (vooral uurwerken met die legendarische Zwitserse precisie).

  Sfeer
  Fleurons & Prins is gevestigd in een prachtig historisch en monumentaal pand. De stijlkamer, die we al even noemden, is werkelijk een plaatje. De sfeer is ondanks alle exclusieve merken erg ontspannen en gezellig, en je wordt vriendelijk en deskundig geholpen. Het publiek dat hier komt varieert van jong tot oud.

  Bijzonderheden
  De verscheidenheid van de collectie is zeer groot. Op dit moment is bijvoorbeeld de zilver-lijn van Pasquale Bruni (waarbij de opbrengst naar een kinderziekenhuis in Soedan in Afrika gaat) erg populair. Buiten onze officiële openingstijden om kun je ook een persoonlijke afspraak maken.De Grote Kerkstraat is een rustige straat, met parkeergelegenheid in de buurt. Je vindt hier allemaal kleine ondernemers, zodat het winkelen in deze straat echt een dagje uitgaan wordt! 

  Merken
  Antonellis, Chaumet, Mimi, Gioieliamo, Pasquale Bruni, Fleurons & Prins Exclusive, Gucci, Cartier, Ebel, Breitling, Glam Rock, Oris, Edox, Rolex, Philip Stein, Lampe Berger enz.