EnglishNederlands

G. Koelink Juwelier
Enschede, Centrum

 • winkelen enschede g koelink juwelier
 • winkelen enschede g koelink juwelier
  Assortiment
  Op zoek naar een hip horloge of juist een tijdloos klokje? Of een mooi sieraad? Bij juwelier G. Koelink kun je je hart ophalen op het gebied van horloges, zilveren en gouden sieraden en juwelen en heb je de keuze uit een uitgebreide collectie trouwringen voor de mooiste dag van je leven. Je vindt hier ook groot zilverwerk, occasions, watchwinders en leuke cadeautjes voor bij een geboorte bijvoorbeeld. Je kunt hier ook je horloges en sieraden laten reviseren, repareren en taxeren.  Kenmerken
  Deze juwelier heeft horloges en sieraden voor ieder budget. Het assortiment is bijzonder breed: van modern tot tijdloze klassiekers en dat spreekt veel verschillende mensen aan. De zaak is groot, zo’n 150 m² en je vindt hier dan ook het grootste assortiment van Oost-Nederland. Horlogefreaks zijn hier aan het goede adres.

  Sfeer
  De sfeer is hier gezellig, ongedwongen en ontspannen. Het interieur ziet er fris en open uit. Het team is vakkundig, professioneel, vriendelijk en enthousiast. Men heeft duidelijk verstand van zaken en plezier in het werk.

  Bijzonderheden
  Iedere eerste zondag van de maand is het koopzondag van 13.00 tot 17.00. De Haverstraatpassage is een leuk straatje in het oude mooie deel van de stad.

  Merken
  Horloges: Breitling, Omega, Ebel, Raymond Weil, Longines, Gucci, Rado, Bouchard, Tissot, Seiko, Dolce&Gabbana, Armani, Replay, Calvin Klein, Cerruti, DKNY, Esprit, Breil, Pierre Balmain, Pierre Cardin, Invicta, Vendoux, swatch, Carrera, Jacob Jensen, Mondaine, Camel, Citizen, Pulsar, Lorus, Casio. Sieraden: Le Chic, Twenty, Giloro, Diamant Gilde, Koesia, Baraka, Lapponia, Pianegonda, Nanis, Calvin Klein, Breil, Replay, Dolce&Gabbana, Cerruti, Pierre Cardin, Esprit, Xen, S.T. Dupont.