EnglishNederlands

Galerie Majke Hüsstege
Den Bosch, Centrum

 • winkelen den bosch galerie majke husstege
 • winkelen den bosch galerie majke husstege
  Assortiment
  Een zeer uiteenlopend aanbod hedendaagse kunst van nationale en internationale kunstenaars. Allen met volstrekt eigen signatuur. Spannende mix van foto’s, schilderijen, tekeningen, textiele werken en sculpturen. Van opmerkelijk hoog niveau. De galerie doet tevens mee aan diverse lokale, regionale en nationale projecten en staat op de belangrijkste kunstbeurzen.

  Kenmerken
  Galerie Majke Hüsstege is qua oppervlak een van de grootste galeries van Nederland. De werken komen er prachtig tot hun recht. Majke Hüsstege is er trots op in de wijde omgeving de enige zaak te zijn met een dergelijk hoog niveau aan hedendaagse kunst. Met een decennialange staat van dienst, staat Hüsstege bekend om haar bijzondere expertise. “Ik ben trots op mijn stal met topkunstenaars”.

  Sfeer
  Klanten roemen de internationale uitstraling van de galerie. De ruime opzet biedt een rustige omgeving, met voldoende aandacht voor elk afzonderlijk werk. Het is er informeel en prettig verzorgd. De hedendaagse kunst en de moderne ruimte bieden een mooi contrast met de historische sfeer van het Bossche stadshart.

  Kunstenaars
  Onder andere: Riera i Aragó, Eugéne Dodeigne, Karel Goudsblom, Barend van Hoek, JCJ Vanderheyden, Lu Luo, Jan van Munster, Ted Noten, Margriet Smulders, Jaap de Vries en Zhuang Hong Yi.

  Merken