EnglishNederlands

Galerie Van Eijck
Rotterdam, Witte de Withstraat

 • winkelen rotterdam galerie van eijck
 • winkelen rotterdam galerie van eijck
  Assortiment
  Op zoek naar een fraai kunstwerk voor thuis of op kantoor? Galerie van Eijck, de meest kleurrijke galerie van Rotterdam, ligt aan de Kunstas van Rotterdam en op loopafstand van andere culturele hotspots als het Museum Boymans en de Kunsthal. Getalenteerde kunstenaars laten hier hun werk zien.

  Kenmerken
  Bij Galerie van Eijck vind je moderne kunst, schilderijen, beeldhouwwerken, brons en keramiek. De galerie trekt voornamelijk kunstkenners, die iets zoeken van toegevoegde en blijvende waarde. De cliënten komen uit geheel Nederland, maar ook zelfs uit Duitsland en België.

  Sfeer
  De galerie is gehuisvest in een mooie ruimte van ruim 250 m² verdeeld over twee verdiepingen. De sfeer is ongedwongen en gezellig. Van de vele vrolijke en kleurrijke kunstwerken word je vanzelf blij, er hangt dan ook een sfeer van plezier hebben in kunst.

  Bijzonderheden
  De klantvriendelijkheid van deze galerie gaat heel ver. Je kunt alle kunstwerken een week lang thuis of op kantoor op zicht krijgen. Je krijgt gratis advies, en je aankopen worden gratis thuisbezorgd. Je kunt ook gebruik maken van de Nationale Kunstkoopregeling. Maandag en dinsdag gesloten. ’s Avonds kun je ook op afspraak terecht. De Witte de Withstraat is een prettige en leuke winkelstraat, met ruime parkeermogelijkheid, terrassen en veel originele speciaalzaken.

  Merken
  Je vindt hier werken van diverse kunstenaars, zoals Wil Willemsen, Annemiki Bok, Ellen Geerts, Johanna Walters, Doet Boersma, Gino Sauerbier, Ad Verstijnen, Corneille en vele anderen.