EnglishNederlands
 • winkelen rotterdam goliath
 • winkelen rotterdam goliath
  Assortiment
  In deze gezellige boetiek vind je het totale assortiment van het sportswear merk Goliath, met alle aanverwante producten, onder het genot van een heerlijke espresso! Uiteraard staan de schoenen (sneakers) van dit hippe merk centraal, maar hier heb je ook de keuze uit tassen, horloges, Goliath Fresh! producten, cd’s, boeken, T-shirts en polo’s.

  Kenmerken
  De schoenen van Goliath spreken een hele grote groep mensen aan. Hippe jongeren, dames en heren, toeristen, kunstenaars, studenten en nog veel meer. Of zoals ze het zelf zeggen: “We are not a ‘pop’ brand, it’s alternative and clever, not following the crowd, something original, twisted around cricket.”

  Sfeer
  Goliath is gevestigd in een authentiek pand aan de Witte de Withstraat. De sfeer bij Goliath is gezellig en persoonlijk. Het interieur is sfeervol, strak en met een leuke combinatie van modern en oud.

  Bijzonderheden
  De winkel is elke zondagmiddag geopend. De Witte de Withstraat is artistiek, met leuke cafés, coole winkels, kappers, restaurants, hotels, galleries en musea. Bovendien is het een authentiek stuk Rotterdam. Deze combinatie maakt het winkelen en uitgaan spannend en erg gezellig.

  Merken
  Goliath!