EnglishNederlands

Gort Goudsmid-Juwelier
Amsterdam, Prinsen- & Herenstraat

 • winkelen amsterdam gort
 • winkelen amsterdam gort
 • winkelen amsterdam gort
 • winkelen amsterdam gort
 • winkelen amsterdam gort
  Assortiment
  In deze winkel vind je een uitgebreide collectie sieraden, waaronder prachtige occasions, antieke juwelen, zilver, goud, trouwringen en diverse merken horloges. Bovendien hebben ze ook een mooi assortiment eigen ontwerpen. Daarnaast kun je er terecht voor alle soorten reparaties en restauraties aan sieraden en horloges.

  Kenmerken
  Gort biedt een mooi assortiment aan unieke sieraden van een kwalitatief hoog niveau. Ze hebben een grote diversiteit aan tijdloze sieraden in verschillende prijsklassen. Jong en oud kan hier slagen en iedereen loopt dan ook tevreden naar buiten met een prachtige nieuwe aanwinst.

  Sfeer
  Het is een mooie, sfeervolle zaak met een eigen atelier. Het heeft een zeer persoonlijke uitstraling en een ongedwongen sfeer. Ze houden het laagdrempelig waardoor je je snel op je gemak voelt.

  Merken
  Sieraden: Orotech Firenze, Meira T, Charlotte by Ehinger Schwarz 1876, Charlotte-Stories, Maier & Beck, Swivel by Pur, Jeh Jewels, Cardillac, Vincent van Hees, Marçin Zaremski, Vinx Hollands Glorie, La Molla, Carl Dau en vele andere ontwerpers en goudsmeden. Horloges: Quantuz by Paulus van Leeuwen, Emka, Mondaine en Bering.