EnglishNederlands
 • winkelen den haag gould
 • winkelen den haag gould
  Assortiment
  Voor een trendy kapsel en de styling- en verzorgingsproducten van Bumble & Bumble kun je terecht bij Gould, een hippe salon met allure. Uiteraard kun je hier worden geknipt volgens de laatste internationale trends en wordt je haar vakkundig in elke gewenste kleur gekleurd.

  Kenmerken
  Gould is een hippe kapperszaak met een retro chique internationale uitstraling, die mode, kwaliteit en de beste service combineert. Gould is bovendien de enige exclusive store waar ze de producten van Bumble & Bumble gebruiken én verkopen. De salon trekt modebewuste klanten die van kwaliteit houden. Vanwege de internationale uitstraling komen hier ook veel expats, die Bumble & Bumble vanuit New York en Londen kennen.

  Sfeer
  De sfeer bij Gould doet loungeachtig aan en de zaak wordt wel eens vergeleken met de wachtruimtes van luchthavens uit de 60's.

  Bijzonderheden
  Zoals in de meeste steden liggen de echt interessante winkels in de straatjes vlak achter de hoofdstraten. Dit buurtje is de oudste van Den Haag, en er is van alles te doen en te koop. Gould gaat uitbreiden naar de grote steden in Nederland. Hippe ambitieuze mensen met gevoel voor stijl en mode zijn altijd welkom ter uitbreiding van het personeel, eventueel kun je intern opgeleid worden.

  Merken
  Bumble & Bumble en EVA professional. Bumble & Bumble verzorgings- en stylingsproducten worden door de grote stylisten bij de internationale catwalks gebruikt en voor de fotoshoots van bekende bladen en merken. Met EVA professional wordt je haar op het hoogste niveau gekleurd zonder onnodige schade toe te brengen aan de haren aangezien de PURE lijn compleet amoniavrij is!