EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam grom stuff
 • winkelen amsterdam grom stuff
  Assortiment
  Deze hippe kinderwinkel verkoopt kleding en schoenen van bekende boardsportmerken voor kids van 0 tot 16 jaar, en daarnaast álles dat past in de boardsport-lifestyle. Daarbij moet je denken aan merken als Vans, DC, Volcom, Element, Munster, Kids Ink, Mini Rodini, Santa Cruz, Independent, Circa, Keep en nog heel veel meer. Ook zijn er heel veel leuke hebbedingetjes te vinden die het goed doen als kraamcadeautje. En: met de te gekke accessoires maakt jouw kleine helemaal de blits. Er is volop keuze uit superleuke sokken, petjes, sleutelhangers en riemen. Een klein gedeelte van het totale assortiment is bestemd voor de grotere kids, die al aan een grotere maat toe zijn, of natuurlijk voor papa en mama die ook houden van deze stijl. En zijn jullie helemaal Vans-gek? Dan zit je hier helemaal goed. Werkelijk alles wat er van dit merk in de winkel ligt, is op het moment hartstikke populair.

  Kenmerken
  De winkel is ideaal voor ouders die een band hebben met boardsports, de merken of de bijbehorende lifestyle, en voor (hun) kids die op jonge leeftijd al heel goed weten wat ze willen. Over het algemeen komen mensen met interesse in originele kinderkleding en schoenen die afwijken van het standaard kinderkledingbeeld, graag shoppen in de winkel. Er is geen andere winkel met een soortgelijk aanbod te vinden in Amsterdam. Hoewel het aanbod er misschien wel is, ligt het verspreid en geheel versnipperd over verschillende skateshops en kinderwinkels. Deze winkel brengt juist alles samen.

  Sfeer

  Binnen is het fris, helder, ruim en kleurrijk. De winkel is gelegen in een straat die bekend staat als supergezellige, meest diverse winkelstraat van de stad. Centraal gelegen en met een geheel eigen uitstraling.  Merken
  O.a. Vans, DC, Volcom, Element, Munster, Kids Ink, Mini Rodini, Santa Cruz, Independent, Circa, Keep, Roxy, Quiksilver.