EnglishNederlands

Guitar Chop Shop
Den Haag, Zeeheldenkwartier

 • winkelen den haag guitar chop shop
 • winkelen den haag guitar chop shop
  Assortiment
  Voor liefhebbers van gitaren en alles wat daarmee te maken heeft, is de Guitar Chop Shop een aanrader. Je vindt hier een ruime collectie gitaren, basgitaren, western gitaren, klassieke gitaren en ukeleles. Daarnaast kun je hier terecht voor pin-up stickers, versterkers, leuke T-shirts, bladmuziek en verder alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van gitaren! Gitaren met een vintage feel, maar wel met hedendaagse degelijkheid!

  Kenmerken
  De gitaren bij de Guitar Chop Shop die door henzelf worden gebouwd, worden verkocht onder de naam GCS Hot Rodded Traditional en GCS Custom. Je kunt je favoriete gitaar ook vakkundig laten repareren, of naar eigen wens laten bouwen. De winkel trekt no nonsense muzikanten, zowel professionals als amateurs. Eigenaar Sander Bonten zit al meer dan 20 jaar in het vak, en runt de zaak samen met zijn vrouw Vera. Voor de kenners: Peer Dellen was zijn leermeester.

  Sfeer
  De winkel heeft een beetje de uitstraling van de fifties en sixties. Zo staat er een fraaie oude jukebox. De sfeer is gezellig en warm. Je voelt je hier snel thuis, en natuurlijk helemaal als je van gitaarspelen je werk of hobby hebt gemaakt!

  Bijzonderheden
  GCS is naar eigen zeggen de thuishaven voor de gitarist. De Nederlandse top is hier kind aan huis. Spike (van Di-rect) heeft de naam van de winkel overigens verzonnen! De Zeeheldenkwartier is de artistieke buurt van Den Haag. Hier vind je veel muzikanten en kunstenaars. Er zitten ook leuke eettentjes en je kunt er makkelijk parkeren.

  Merken
  GCS Hot Rodded Traditional, Fender, Duesenberg, Danelectro, Gretsch, Godin, Kay, Schecter, ESP/LTD, Ibanez, L'arrivee, Crafter, Blueridge Taylor, London City, Vox, Marshall, Juan Salvador, Granada, Cuenca Peavey, Lucky 13, Allparts, Fleabass, Skullcandy ENZ. GCS Hot Rodded Traditional en GCS Custom zijn de eigen merken.