EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam de czaar kappers
 • winkelen amsterdam de czaar kappers
 • winkelen amsterdam de czaar kappers
 • winkelen amsterdam de czaar kappers
 • winkelen amsterdam de czaar kappers
  Assortiment
  Bij Haare Majes staan kwaliteit, comfort en persoonlijke aandacht voorop! Met veel enthousiasme is hier visie en ervaring gebundeld en daarmee een fris en eigen(tijds) concept op het gebied van haircare neergezet. De missie van Haare Majes is dat iedereen; jong en oud(er), klassiek of ‘gedurfd’ aansluiting vindt bij het concept en zich thuis voelt als gast van de salon. Dit is mogelijk door een sfeer te creëren waar goed wordt samengewerkt en volop ruimte is voor nieuwe initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.

  Kenmerken
  We werken met veel enthousiasme in een fris en op eigenwijze ingevulde salon. Altijd geïnspireerd door Susttainable Beauty by Davines of Saving ordinary humans from themselves by EVO. Onze missie is dat iedereen; klassiek & punkrock, avondmensen & ochtend mensen, mannen & vrouwen, aansluiting vinden bij het concept en zich prettig voelen als gast van de salon. Bij Haare Majes gaan we voor diversiteit. We werken met de duurzame productenlijn Davines, uit Italie, want we hebben een passie voor natuurlijk gezond, gekleurd en verzorgd haar.  En met EVO, een eigenzinnig creatief merk uit Australië, dat ons inspireert en uit de tent lokt.

  Sfeer
  In een straat met een koninklijke naam, gaan we bij Haare Majes voor een koninklijke behandeling. Het Haare Majes team gaat voor persoonlijke aandacht en op maat geknipt en gekleurd haar.

  Bijzonderheden
  We zijn een trendy kapper met een missie;, Punkrock & Florissant, Sexy & Fraaij, Hip & Klassiek, Wild & Ordinair, Glanzend & Gekleurd. Maar vooral en bovenal op maat geknipt hAAr bij Haare Majes!

  Merken
  Davines, EVO