EnglishNederlands

Hair In Progress
Bussum, Centrum

 • winkelen bussum hair in progress
 • winkelen bussum hair in progress
 • winkelen bussum hair in progress
 • winkelen bussum hair in progress
 • winkelen bussum hair in progress
  Assortiment
  Bij Hair In Progress boek je een moment voor jezelf, waarbij alles in het teken staat van kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontspanning. Dus neem er vooral de tijd voor.

  Kenmerken
  Bij Hair In Progress hebben ze heel goed nagedacht over haar. Gezond haar is de basis en een goede verzorging is essentieel, vinden ze. Als dat in orde is kun je eindeloos spelen met kleuren, highlights, lowlights en zelfs multi-dimensionale kleuringen. Dat laatste geeft je haar een natuurlijke en levendige uitstraling en dat is wat het echt bijzonder maakt. En het blijft niet bij haar alleen. De beautyadviseurs zorgen voor naturel make-up en een goede manicure. Deze salon bestaat uit verschillende ZONES, (Advice Zone, Color Zone, Styling Zone, Well-being Zone ) die qua sfeer bijdragen aan een ontspannen gevoel en qua faciliteiten optimaal zijn voor de specifieke behandelingen. In combinatie met hun next-door Store Luxury Zone bieden zij een unieke Lifestyle beleving. BEAUTY - FASHION - HOME EXPERIENCE.

  Sfeer
  Een bezoekje aan de kapper. Daarvan alleen al knapt iedereen op. Bij het Bussumse Hair In Progress komt er nog veel meer bij: de zaak is mooi en smaakvol ingericht, de ontvangst is vriendelijk met een kopje koffie of thee naar wens, en natuurlijk een goede knip- en/of kleurbehandeling voor vrouwen en mannen. En wat dacht je van een ontspannende hoofdhuidmassage? Parkeren is gratis en er zijn andere leuke winkels in de buurt.

  Bijzonderheden
  Bijna overbodig om te vermelden dat de beautyadviseurs natuurlijk alle ontwikkelingen op hun vakgebied bijhouden en dat de haarstylistes regelmatig nationale en internationale trainingen volgen. Kwaliteit gegarandeerd!

  Merken
  Deze Kapsalon werkt met professionele merken, zoals Redken, Youngblood Mineral Cosmetics, Pureology, O.P.I. en Moroccan Oil.