EnglishNederlands

Hebbeding
Alkmaar, Centrum

 • winkelen alkmaar hebbeding
 • winkelen alkmaar hebbeding
  Assortiment
  Hebbeding verkoopt eigenzinnige dameskleding van het eigen merk Hebbeding. De ontwerpen zijn exclusief en tijdloos. Houdt u van comfortabele kleding dan vindt u hier zeker iets dat bij u past. De winkel is gespecialiseerd in unieke kleding met een hoog draagcomfort. Hebbeding gebruikt voornamelijk natuurlijke materialen zoals linnen, katoen en wol. Klanten die eenmaal in de winkel zijn geweest gaan vaak zeer tevreden naar huis.

  Kenmerken
  In de kleine tot middelgrote zaak wordt veel tijd besteed aan het uiterlijk van de winkel met zijn kenmerkende scheve voorgevel. Er zijn volop parkeermogelijkheden doordat de Singelgarage vlakbij is. De basiskleuren van de ontwerpen zijn zwart en wit. Deze kleuren worden ook doorgevoerd in het prachtige winkelpand van Hebbeding aan de Ritsevoort. Een mooie combinatie van kleding en huisstijl.

  Sfeer
  De zaak straalt warmte en luxe uit. De prachtige straat is erg sfeervol met veel zaken die echt wat te bieden hebben.

  Bijzonderheden
  De unieke kledingmaatvoering, die enkel bestaat uit twee maten, betekent veel voor de grote groep klanten. Maat één staat voor maat 38 t/m 42 en maat twee voor maat 44 t/m 48-50. Vooral de laatste doelgroep is blij dat ze bij Hebbeding mooie en bijzondere kleding kunnen krijgen in hun maat.

  Merken
  Hebbeding verkoopt dameskleding van het eigen merk Hebbeding en in de mooie authentieke kelder worden ook schoenen verkocht van het merk Trippen.