EnglishNederlands

Hebbes in Speelgoed
Amsterdam, Haarlemmerdijk

 • winkelen amsterdam hebbes in speelgoed
 • winkelen amsterdam hebbes in speelgoed
  Assortiment
  Een speelgoedwinkel die voor ouders minstens zo leuk is als voor kinderen. Bij Hebbes staat kwaliteit en duurzaamheid van het speelgoed centraal. Alleen de beste materialen worden gebruikt, en dat doet bij de vaders en moeders vaak nostalgische gevoelens opborrelen. Ook een ideaal adresje voor kindermeubilair en accessoires.

  Kenmerken
  Wees niet verbaasd als je hier langer blijft hangen dan gepland was. Geen kind verveelt zich in dit overvolle maar frisse winkeltje. Het aanbod wisselt voortdurend, een grote groep trouwe klanten komt dan ook regelmatig terug voor nieuwe aanwinsten of leuke extra’s.

  Sfeer
  Het plezier straalt er vanaf. Eigenaressen Yvette en Nanette hebben hun droom vol overgave verwezenlijkt en daar profiteert iedereen van mee. Maar al te graag geven ze uitgebreid persoonlijke uitleg over hun speelgoed, en dat is nu net de bevlogenheid die we missen bij veel ketens en grotere concurrenten.

  Bijzonderheden
  Vlakbij het Centraal Station gelegen, aan de rand van de Jordaan.

  Achtergrond
  De Haarlemmerdijk wemelt van de kleine, zelfstandige ondernemers en Hebbes is wat dat betreft exemplarisch. Yvette en Nanette hebben nog iedere dag plezier in hun contact met de doelgroep.



  Merken
  Onder meer Thomas, Brio, New Classic Toys, Colorique, Barbapapa, Mentari, Monchhichi, Ambi Toys, Manhattan en Beebo. Verder vindt je hier houten speelgoed van Heros en Plantoy, en hobbymaterialen van Bruynzeel en SES. Daarnaast een brede selectie puzzels en spelletjes van Jumbo, Haba en 999games.