EnglishNederlands

Het Binnenste Buiten
Groningen, Folkingestraat

 • winkelen groningen het binnenste buiten
 • winkelen groningen het binnenste buiten
  Assortiment
  Of het nu voor binnen is of voor buiten: Het Binnenste Buiten heeft originele accessoires voor sfeervolle hoekjes en unieke meubelen. Fraaie Aziatische kasten, tafels en banken, Boeddha’s, spiegels en fotolijstjes in alle soorten en maten, trendy kandelaars en lichtjes, prachtige lantaarns, aparte vogelhuisjes, mooie wijnrekken en nog veel meer! Laat je ook inspireren door het veelzijdige en steeds wisselende aanbod.

  Kenmerken
  Het Binnenste Buiten staat boordevol vooral Aziatische meubelen, zoals uit India, China, Tibet, Mongolië en Indonesië. Alles is handwerk en van natuurlijke materialen gemaakt. Men zoekt steeds naar nieuwe aparte artikelen, waar er vaak maar een exemplaar van is. Het aanbod wisselt dan ook constant, dus er is altijd wel weer iets nieuws te vinden.

  Sfeer
  Kleurrijk en gezellig! De winkel is ingericht met steeds verschillende hoekjes met elke een eigen uitstraling. Zo doe je vanzelf hele leuke ideeën op voor thuis! Je kunt hier op je gemak rondkijken. Jong en oud komen hier graag even een kijkje nemen vanwege de grote verscheidenheid en de leuke sfeer.

  Bijzonderheden
  De Folkingstraat is echt een aanrader: een gezellige winkelstraat richting het centrum met verrassend veelzijdige winkels!

  Merken
  PTMD, Riverdale, Braxton, HKliving, Artisan Home, Appletree, Madam Stoltz, Jolipa, Baden Baden, on the move en nog veel meer!