EnglishNederlands

Het Huis Harperink
Den Bosch, Centrum

 • winkelen den bosch het huis harperink
 • winkelen den bosch het huis harperink
 • winkelen den bosch het huis harperink
 • winkelen den bosch het huis harperink
 • winkelen den bosch het huis harperink
  Assortiment
  Deze prachtige, authentieke servieswinkel staat in één van de populairste winkelstraten van Den Bosch en is gevestigd in een oud koopmanshuis van maar liefst ruim honderd jaar oud. Niet alleen de geschiedenis van de winkel is rijk te noemen, je vindt hier tevens een rijke collectie aan glas, porselein en aardewerk. Denk daarbij aan servies, couverts, drinkglazen, wijnglazen, waterkannen en vazen. De winkel is ook geliefd bij bruidspaartjes. Zij hebben hier de mogelijkheid om hun huwelijkslijst achter te laten voor de gasten. Op deze manier wordt een huwelijkscadeau uitzoeken wel heel gemakkelijk!

  Kenmerken
  Deze winkel verkoopt de betere merken: o.a. Gien, Kosta Boda, Wedgwood, Christofle en Mats Jonasson. Het trekt een zeer diverse klantenkring, van jong tot oud en uit verschillende doelgroepen. Of je nu op zoek bent naar een compleet servies, een missend onderdeel uit een set, een huwelijkscadeau of slechts een paar mooie drinkglazen... laat je gerust adviseren door de professionele medewerkers van de zaak.

  Sfeer
  De winkel is ontzettend mooi ingericht, echt een lust voor het oog. Zo staat er een prachtig gedekte tafel waarbij alles op elkaar is afgestemd. Om jaloers van te worden! Natuurlijk kun je ook lekker rondkijken en inspiratie op doen. Ook al je vragen worden hier met liefde beantwoord. Verderop in de straat vind je meer individuele ondernemers die zich duidelijk onderscheiden met hun winkelaanbod. Winkel dus ook rustig nog even verder en kijk goed naar al het moois om je heen.

  Merken
  Gien,Villeroy & Boch, Wedgwood, Hutschenreuther, Iittala, Kosta-Boda, Mats Jonasson, Riedel, Schott Zwiezel, Christofle, Robbe & Berking, Keltum en kaarsen van Amabiente.