EnglishNederlands

Het is Liefde
Amsterdam, De Pijp

 • winkelen amsterdam het is liefde
 • winkelen amsterdam het is liefde
  Assortiment
  ‘Het is liefde’ is een uniek lief (des) winkeltje, waar je echt alles op het gebied van de liefde kunt vinden. Voor je geliefde, je bruiloft of leuke, lieve, grappige cadeautjes voor iemand die gaat trouwen of voor je ceremoniemeester(s).

  Kenmerken
  Ben je op zoek naar een origineel liefdescadeautje voor je lief, kinderen, vrienden en familie, kom dan zeker even kijken bij ‘Het is liefde’. Je vindt hier veel over en voor de liefde, bruiloften (fotoboeken, gastenboeken, ringkussentjes, tafelkaartjes, slingers, ballonnen), Valentijnsartikelen, poëzie, kaarten, hartjes in alle soorten en maten, gelukspoppetjes, amuletten om de liefde van je leven te ontmoeten, jurken en schoenen voor bruidsmeisjes en nog veel meer. Ook origineel zijn de taartversieringen, tafelversieringen, de cocktailfontein, de limonadefontein, de give-aways, taartplateaus en taartscheppen. Je kunt hier ook snoepjes laten bedrukken.

  Sfeer
  Een fris, lief, warm, zoet winkeltje waar je hart sneller van gaat kloppen…

  Bijzonderheden
  ‘Het is liefde’ ligt in een gezellig buurtje vlakbij de Albert Cuyp markt. Binnenkort kun je hier ook je gehele bruiloft of ander spetterend feest laten plannen, met alles erop en eraan. Denk aan fotografen, visagisten, locaties, taartenbakkers en zelfs iemand die de versiering die jij hebt uitgekozen komt ophangen!
  Merken
  Liesbeth Dahl, Rice, Green Gate.