EnglishNederlands

Het SleutelhuisDesign
Den Haag, Denneweg

 • winkelen den haag het sleutelhuisdesign
 • winkelen den haag het sleutelhuisdesign
  Assortiment
  In deze grote zaak, met een oppervlak van circa 350 vierkante meter, verkoopt men uitsluitend kwalitatief hoogwaardige produkten. Het assortiment is breed en divers: onder meer deurkrukken, meubelbeslag (ook antiek), badkameraccessoires in de ruime zin van het woord, allerlei kranen en deuren.

  Kenmerken
  Klanten uit Den Haag en van ver daarbuiten komen naar Het Sleutelhuis vanwege het complete aanbod en de prima service. De service bestaat bijvoorbeeld ook uit advisering bij het afronden van een verbouwing of, om nog een voorbeeld te noemen, voor het herinrichten van uw badkamer.

  Sfeer
  Moderne opzet en overzichtelijke opstelling van het assortiment. Deskundig en klantvriendelijk. De winkel is onlangs verbouwd.

  Achtergrond
  Zo'n 16 jaar geleden startte men met deze winkel aan de Denneweg nr 118, die eigenlijk een voortvloeisel is van Het Sleutelhuis op nummer 17 in dezelfde straat. Daar begon men ooit met de verkoop van antiek meubelbeslag voor de antiekhandels in deze straat. Dit werd later uitgebreid met onder meer deurkrukken en badkameraccessoires.

  Merken
  Bonomi, Jado, Valli & Valli, Fusital, Olivari, D-Line, Vola, Vieler, Randi, Ansae, Cosmic, Cascando, Vipp, Brot, Samuel Heath, Altro, Quadro en Dimensione by Gijs Frankenhuis, Bobi, Safepost, Norhtgo Deuren en diverse artikelen en beslagseries in eigen beheer.