EnglishNederlands

Highschool Cafe
Haarlem, Kleine Houtstraat

 • winkelen haarlem highschool
 • winkelen haarlem highschool
  Assortiment
  Highschool Cafe is een kleine denimwinkel voor ‘kleine volwassenen’. Je vindt hier stoere en hippe kinderkleding zoals jeans, tops en andere leuke dingen zoals schoenen en accessoires in een gezellig sfeertje, waar de koffie altijd klaar staat!

  Kenmerken
  De winkel heeft een stoere uitstraling. Je vindt hier een combinatie van lekkere merken met elke week nieuwe leveringen om zo constant de vraag te kunnen beantwoorden. We proberen altijd het juiste kledingstuk te vinden óók als we deze niet op voorraad hebben. Voor de wat ‘jonge vrouwen’ hebben we de juiste jeans, juist omdat het soms heel lastig is om op die leeftijd een goede broek te vinden.

  Sfeer
  Highschool Cafe is duidelijk ingericht op kinderen. Er hangt een relaxt sfeertje en zowel ouders als kinderen voelen zich snel thuis. In de winkel kunnen de kids zich uitleven met het WII spel en flatscreen, terwijl de ouders even op hun gemak nieuwe kleding kunnen uitzoeken. Dankzij de vele ramen van het hoekpand is het lekker licht in de zaak en heb je een leuk uitzicht.

  Bijzonderheden
  Binnenkort gaat ook de website www.highschoolcafe.nl online. Hier kun je alle items bestellen die in de winkel worden verkocht.

  Merken
  Jongens: Scotch&Soda, Vingino, Rare, Datch, Imps&elfs, Ed Hardy. Meiden: Fornarina, Nolita, Rare, Datch, Amor Lola, Isla Ibiza, Vingino, Imps&elfs, Ed Hardy Accesoires: Schoenen, Diggers, Buddha to Buddha, Cowboys belt, Muchachomalo, Vingino ondergoed.