EnglishNederlands
 • winkelen den haag hmiss
 • winkelen den haag hmiss
  Assortiment
  Hmiss is het jongere zusje van Hardies die ook op de Javastraat is gevestigd. De eigenaar heeft ondervonden dat er behoefte was aan goede betaalbare kwaliteitsmerken voor jonge en jong gebleven dames. Juist die merken zijn na veel speurwerk voor jou gevonden en terug te vinden bij Hmiss!

  Kenmerken
  Hmiss is een fashion-shop waar je snel en makkelijker naar binnen stapt. Valentino red, Moschino love, Escada sport, Sem Per Lei, Angelo Marani,Tricot chiq zijn onder andere de merken die hier voor jou zijn samengesteld. Stuk voor stuk supermerken met een lange traditie en vermaardheid. Je zult ze bovendien tegenkomen in alle grote modebladen. Hmiss zal haar reputatie ook hier zeker waar maken.

  Sfeer
  Vrolijk, vriendelijk en goede service voor iedereen die de winkel bezoekt. En……..lukt het niet bij Hmiss, geen probleem dan kan Hardies misschien iets voor je betekenen. Het is tenslotte “The Girl Next Door!

  Merken
  Tricot chic, SemPerLei, Giovane, Luisa Spagnoli, Salvadore Ferragamo, Michael kors, Friis & Company , Dolce en Gabbana, Love Moschino en Valentino Roma.