EnglishNederlands
 • winkelen bergen op zoom hora est
 • winkelen bergen op zoom hora est
 • winkelen bergen op zoom hora est
 • winkelen bergen op zoom hora est
 • winkelen bergen op zoom hora est
  Assortiment
  Hora Est is een stijlvolle damesmodezaak in ’T Vierkantje in Bergen op Zoom. De winkel is gevestigd in een prachtig monumentaal pand genaamd de ‘Kleine Trouwe’. Recentelijk is het pand in oude glorie hersteld. Met oog voor detail is de winkel eigentijds ingericht. Door met steigerplanken te werken, prachtige kroonluchters en een originele vloer is er een sfeervolle winkel ontstaan. De glazen pui en openslaande tuindeuren naar de tuin verhogen de sfeer en geven een helder licht.

  Kenmerken
  Hora Est is een winkel waar service, respect voor de klant en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij geven u een eerlijk advies, en staan met enthousiaste adviseuses voor u klaar.

  Bijzonderheden
  Door gevarieerde merken te voeren zijn wij een winkel voor een breed publiek. Wij bereiken daardoor verschillende doelgroepen. Van chic, feestelijk tot sportief en casuelkleding. Om het plaatje compleet te maken hebben wij ook prachtige sjaals, sieraden en tassen. Voor de finishing touch ook schoenen. Kortom u kunt uzelf van top tot teen kleden bij Hora Est.

  Merken
  Tommy Hilfiger, I Code by IKKS, Inti knitweaer , Gaudi, De Alchemist, Caroline Biss, Rosner gaat hip e.a. Mi-Moneda, Noosa en prachtige sjaals, tassen en armbandjes.