EnglishNederlands

Hotel en Residence De Draak
Bergen op Zoom, Centrum

 • winkelen bergen op zoom hotel de draak
 • winkelen bergen op zoom hotel de draak
 • winkelen bergen op zoom hotel de draak
 • winkelen bergen op zoom hotel de draak
 • winkelen bergen op zoom hotel de draak
  Assortiment
  Op zoek naar een fijn logeeradres in het gezellige centrum van Bergen op Zoom, op een steenworp afstand van het uitgebreide winkelgebied en het gezellige uitgaansgebied? Of wil je graag dineren in een goed en sfeervol restaurant? Dan is hotel De Draak een aanrader. Dit bijzondere hotel heeft 60 kamers, 2 restaurants en wellnessfaciliteiten en is gelegen aan de historische Grote Markt. Ideaal dus voor een diner of overnachting na een dagje shoppen in deze leuke winkelstad.

  Kenmerken
  Hotel De Draak heeft 60 verschillende kamers, 2 gezellige restaurants en een wellnesscentrum. Het hotel heeft een rijke historie en is zonder meer luxe te nomen. De afwisseling in kamertypes, de 2 eigen restaurants en de fraaie zalen zorgen voor de nodige dynamiek in het bedrijf. De gasten komen dan ook graag regelmatig terug. Gasten kunnen gratis gebruik maken van de wellnessfaciliteiten van het hotel.

  Sfeer
  De sfeer in het hotel en de beide restaurants is chic, maar zeer gemoedelijk. Iedereen zal zich hier dan ook snel thuis voelen, ook vanwege de gastvrijheid die men uitstraalt. Juist vanwege het historische gebouw is dit een bijzondere accommodatie. Het zijn eigenlijk 4 aparte aaneengesloten panden uit de 14e eeuw, en dat geeft een bijzondere sfeer en een uniek karakter.

  Bijzonderheden
  Tijdens de restaurantweken heeft het Restaurant Hemingway altijd hele hoge punten gescoord bij de gasten. Extra pluspunten zijn zonder meer de ligging in hartje centrum, de eigen afgesloten parking, het fraaie en gezellige terras op de Grote Markt en de keuze uit twee restaurants. Dit wordt door de gasten ook als heel plezierig ervaren. En wist je dat deze accommodatie al sinds 1397 bestaat en daarmee het oudste hotel van Nederland is?