EnglishNederlands

Hotel Miss Blanche Suites & Apartments
Groningen, Centrum

 • winkelen groningen hotel miss blanche
 • winkelen groningen hotel miss blanche
 • winkelen groningen hotel miss blanche
 • winkelen groningen hotel miss blanche
 • winkelen groningen hotel miss blanche
  Hotel
  In het hoekpand aan karakteristieke Hoge der A en de Brugstraat heeft Hotel Miss Blanche een statig rijksmonument uit begin de 20ste eeuw omgetoverd tot luxueus ingerichte Suites. De ligging, de smaakvolle inrichting, de luxe faciliteiten, het comfort en de privacy waarvan u kunt genieten maken van Hotel Miss Blanche Suites & Apartments dé plek in Groningen om te overnachten. In de twee prachtige, nieuw gerealiseerde panden ernaast beschikt Hotel Miss Blanche ook nog een over zeven Apartments, die met uitstek geschikt zijn voor gasten die voor langere tijd in Groningen verblijven. Hotel Miss Blanche Suites & Apartments staat voor zelfstandig verblijven met veel comfort en luxe in hartje Groningen. Voor iedereen die zakelijk of privé Groningen wil bezoeken en gesteld is op luxe, privacy en comfort, Hotel Miss Blanche Suites & Apartments  zorgen ervoor dat uw verblijf een bijzondere ervaring wordt!

  Accommodaties 
  De Hotel Miss Blanche Suites zijn stijlvol ingericht met elementen uit de hele werelden met de allerhoogste kwaliteit afgewerkt: smaakvol en van alle moderne gemakken voorzien. De unieke, designrijke accommodaties bieden zelfstandig woon –en slaapcomfort voor 1 tot 6 personen. Blijft u langer dan 7 dagen, dan raden we u aan een van onze luxe Apartments met aparte slaapkamer(s) te reserveren. De Apartments en enkele van onze Suites bieden een prachtig uitzicht op de gracht van de Hoge der A. Ook hebben enkele Suites een eigen dakterras. Enkele appartementen zijn tevens voorzien van een ligbad en met een lift te bereiken.  Niet voor niets is de slogan: ‘We care for your comfort and privacy.’ 

  Bijzonderheden
  Voor een langer verblijf biedt Hotel Miss Blanche speciale tarieven. Voor onze regelmatig terugkerende gasten en gasten die graag voor een langere periode willen verblijven bieden zij aangepaste tarieven. Graag sturen wij u een vrijblijvende offerte toe. Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen via email  of telefonisch.

  Ligging
  Hotel Miss Blanche bevindt zich op loopafstand van winkelstraten, cafés en restaurants die de stad rijk is. De beroemde vismarkt met haar 6-dagelijkse aanbod verse groenten, fruit en bloemen, ligt bijvoorbeeld op steenworp afstand van het hotel.

  Voordelig parkeren
  Hotel Miss Blanche biedt parkeergelegenheid aan in samenwerking met parkeergarage De Westerhaven, tegen een gereduceerd tarief van € 16,50 per 24 uur parkeren. Vooraf reserveren is gewenst in verband met de beschikbare dagkaarten.