EnglishNederlands

House of Bendhor Le Fay
Den Haag, Zeeheldenkwartier

 • winkelen den haag house of bendhor le fay
 • winkelen den haag house of bendhor le fay
  Assortiment
  Altijd al een tromp l’oeil op die ene muur willen hebben of wil je een plafond op een bijzondere wijze laten beschilderen? House of Bendhor-le Fay is het adres voor je bijzondere en originele decoratieschilderwerk. Ook voor marmer- en houtimitaties kun je hier terecht. Daarnaast is men gespecialiseerd in letterwerken, patineerwerk, vergulden, decors, het beschilderen van meubelen, paneelschilderingen, restauraties, meubelontwerp en interieur.

  Kenmerken
  In de showroom kun je het uitgebreide stalenpakket inzien, en de portfoliowerken van het sierschilderwerk dat House of Bendhor-le Fay al heeft gedaan. 

  Sfeer
  De winkel trekt een heel verschillend publiek. De zaak is chique, maar heeft een open karakter. Sinds 1987 heeft House of Bendhor Le Fay een vaste klantenkring, maar de zaak trekt ook toevallige voorbijgangers. De sfeer is gezellig en interessant.

  Bijzonderheden
  In de portfoliomappen kun je voorbeelden zien van eerder werk. Handig, want zo kun je ook nog nieuwe inspiratie opdoen! De winkel is 7 dagen per week geopend. Wil je langskomen, dan wordt het gewaardeerd als je eerst een telefonische afspraak maakt.