EnglishNederlands
 • winkelen nijmegen hue
 • winkelen nijmegen hue
  Assortiment
  Hier vind je een ruime collectie dameskleding, tassen, riemen en in de zomer slippertjes, waaronder producten van het eigen label. De collectie is variërend en valt bovendien goed te combineren met elkaar. In deze winkel kun je slagen voor een complete outfit.

  Kenmerken
  Bij Hue komen zowel trendy jonge meiden als dames op leeftijd. Vooral het eigen label is erg in trek. De eenvoud van de kleding, maakt het draagbaar en geschikt voor iedereen. Het zijn de kleine details die de kleding erg bijzonder maken. In deze winkel koop je nooit een massaproduct. Zowel de kleding van het eigen label als van de andere merken die er verkocht worden zijn exclusief, echt iets aparts. Het team van personeel is duidelijk geïnteresseerd in mode en straalt dit ook uit. Ze dienen je graag van advies bij je keuze.

  Sfeer
  De inrichting van de zaak is eenvoudig, maar toch chic, trendy en stijlvol.

  Achtergrond
  Hue Tran is haar winkel begonnen, omdat zij zeker wist dat het een aanwinst zou zijn voor Nijmegen op het gebied van vernieuwende, modieuze merken. Zelf is zij ontwerpster en deze zaak biedt haar de perfecte gelegenheid om haar eigen merk te promoten en voor naamsbekenheid te zorgen.

  Merken
  Het eigen label Hue Tran en daarnaast Isabel Marant, French Connection, Laundry Industry, Bruuns Bazaar, Drykorn, Humanoid.