EnglishNederlands

Hype Kappers
Den Haag, Hofkwartier

 • winkelen den haag hype kappers den haag
 • winkelen den haag hype kappers den haag
  Assortiment
  In deze 120 m2 tellende kapsalon kun je natuurlijk terecht voor een nieuwe coupe, maar daarnaast bieden ze een collectie kleding, haarverzorgings- en stylingproducten, muziek, gadgets en fashionmagazines. Na een bezoekje aan deze kapper ben je dus weer helemaal op de hoogte van de nieuwe trends.

  Kenmerken
  Hype Kappers is in eerste instantie een kapsalon, maar daarnaast hebben zij een conceptstore ontwikkelt, omdat ze van mening zijn dat mode, muziek en kleding alles met elkaar te maken hebben. Ze willen hun klanten dan ook meegeven hoe zij in die verschillende, maar nauw aan elkaar verwante werelden staan. Niet voor niks trekken ze een modegevoelig publiek, dat een bepaalde kwaliteit verwacht en zoekt bij de kapper.

  Sfeer
  De zaak heeft een designinrichting in de kleuren wit en magenta. Hiermee is een strakke en frisse, maar tegelijkertijd inspirerende uitstraling gecreeerd.

  Bijzonderheden
  Hype Kappers is een franchise-organisatie met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Delft.

  Merken
  Haar: Tigi, American Crew, D:fi, kleding: Panuu, Peoples Market, Dimmak Collection, Chateau Roux, Local Celebrity, Monique Poolmans, Guinea Pig Galore, Marloes Kroeze Gadgets: Nooka watches, WeSC headphones, Sabre sunglasses Muziek: Kitsune label, Eb Banger records, Dimmak Magazines: Wad, Id, Dazed, Another Magazine, V-man, Blend, Purple Mag,Mix Mag, LOVE, Tank, Wonderland.