EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam il boccalino
 • winkelen amsterdam il boccalino
  Assortiment
  Deze heerlijk romantische pizzeria ligt vlakbij het wereldberoemde Carré-theater en staat bekend om zijn selectie van louter verse ingrediënten. Al 25 jaar komen vaste gasten er trouw voor uitstekende pizza’s en pasta’s. Carré-publiek is van harte welkom, en wordt perfect geaccomodeerd zodat ze geen minuut van hun voorstelling hoeven te missen.

  Kenmerken
  De beroemde Utrechtsestraat staat ver buiten Amsterdam bekend om zijn uitstekende restaurants en daarop vormt Il Boccalino geen uitzondering. Strijk gerust neer en laat je verwennen met echte Italiaanse specialiteiten.

  Sfeer
  Een warme sfeer komt de gasten van Il Boccalino tegemoet. Het restaurant trekt een eclectische, wereldse mix aan gasten. Een prettige aankleding maar vooral het goede eten maken het niet moeilijk om te begrijpen waarom!

  Bijzonderheden
  De slechte horeca-service waar Nederland helaas bekend om staat, krijgt welverdiend tegengewicht van zaken zoals Il Boccalino. Dit restaurant is een van de welkome uitzonderingen die hart voor de zaak en hart voor hun gasten ten toon spreiden. Een verademing!