EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam il putto
 • winkelen amsterdam il putto
  Assortiment
  In deze winkel kun je terecht voor een zeer uitgebreid assortiment aan juwelen, zowel oud als nieuw en een ruime collectie antiek.

  Kenmerken
  Bij il Putto vind je alleen artikelen van topkwaliteit, die met zeer veel zorg worden vervaardigd. Ze verkopen enkel juwelen van goud en platina. Eigenaar Ronald Chong runt samen met zijn moeder de winkel en ziet het als een uitdaging om de juiste goederen te vinden, die passen bij zijn assortiment en dat is niet eenvoudig. Duidelijk is dat zijn collectie met zeer veel zorg en oog voor kwaliteit wordt samengesteld.

  Sfeer
  De zaak heeft een strakke, maar toch klassieke uitstraling. De sfeer wordt door klanten veelal omschreven als gezellig. Het is een winkel met internationale allure. Er komen dan ook klanten uit vele verschillende landen.

  Achtergrond
  Chong merkte dat er in Amsterdam ook behoefte bestaat aan extravagantere juwelen van zeer goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Deze ontdekking en zijn persoonlijke passie voor mooie aparte juwelen, sculpturen en antiek brachten hem op het idee om zijn winkel met deze formule te beginnen.  Merken
  De winkel is niet gelieerd aan een fabrikant en dus verkopen ze alleen de artikelen die ze passend vinden voor het assortiment.