EnglishNederlands
 • winkelen rotterdam imagine by kim
 • winkelen rotterdam imagine by kim
 • winkelen rotterdam imagine by kim
 • winkelen rotterdam imagine by kim
 • winkelen rotterdam imagine by kim
  Assortiment
  Eigenaresse Kim besloot deze boetiek te starten toen ze merkte dat ze in de stad een winkel miste waar highstreet fashion voor een fijn prijsje te koop is. Zo gezegd, zo gedaan. In haar assortiment neemt Kim niet alleen slechts enkele kledingstukken op, waardoor bijna elk stuk uniek is, ook gaat ze maandelijks naar Engeland om daar superleuke kleding en accessoires in te slaan. De collectie wisselt hierdoor ook lekker vaak, elke week zijn er wel nieuwe spulletjes te vinden. Naast kleding en accessoires vind je hier trouwens ook schoenen, sieraden en gekke gadgets.

  Kenmerken
  Alles wat je op dit moment in de bladen ziet of op de catwalk voorbij komt, is hier te vinden. Op elke trend wordt direct ingespeeld en elke maand vind je hier een totaal nieuwe collectie. Het fijne is dat deze boetiek niet de hoofdprijs vraagt, maar zachte prijzen, vergelijkbaar met de bekende modeketens. De hippe, modebewuste meiden weten deze winkel inmiddels wel te vinden, maar eigenlijk kan iedereen hier slagen, er is voor ieder wat wils. De collectie bestaat voornamelijk uit Engelse merken, wat superuniek is!

  Sfeer
  De sfeer en uitstraling van de winkel is hip en huiselijk. Je voelt je hier echt thuis, het is geen opgedirkte poespas. Je wordt hier op en top geholpen, maar ook als je zelf even rustig wilt passen is dat natuurlijk geen probleem. De boetiek ligt in een oud stukje van de stad, met veel unieke zaakjes en trendy horecagelegenheden. Niet zo gek dus, dat veel mensen in dit deel van de stad lekker een dagje komen shoppen, lunchen en hun ogen uitkijken.

  Merken
  Engelse merken.