EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam imagio
 • winkelen amsterdam imagio
  Assortiment
  Kleurrijke, exclusieve dameskleding met een rijke uitstraling voor een bescheiden prijs. Met eigen merken als Imagio, Robelle Fashion, Blooper en Brands in Mokum bewijst deze prettige modezaak dat vrouwen zich ook voor minder geld perfect kunnen kleden. Vanwege de brede collectie zal elke vrouw met smaak tussen de 18 en 60 jaar hier prima kunnen slagen.

  Kenmerken
  De combinatie van eigen productie en import zorgt voor een zeer gevarieerd en snel wisselende collectie. Imagio bezit bovendien een eigen atelier met een grote technische know how, waarmee deze modezaak in staat is snel en tegen lage kosten uw kleding te vermaken of herstellen.

  Sfeer
  Vooral de ongedwongen sfeer, met vriendelijk en behulpzaam personeel en de kleurrijke collectie spreken bij de grote groep vaste klanten tot de verbeelding. Deze prettige ambiance past dan ook naadloos in het bruisende karakter van de Haarlemmerstraat.

  Achtergrond
  Met haar ruime ervaring in de productie en groothandel is eigenaresse Ellen Lodewijks ongeveer tien jaar geleden begonnen met haar eigen modewinkel. Aangezien ze zelf geen merkenfreak is, maar wel houdt van een snel wisselend aanbod van kwalitatief hoogwaardige kleding tegen een lage prijs, is het werken in Imagio Kleding haar op het lijf geschreven.  Merken
  Dameskleding met naast het Spaanse merk Desigual vooral eigen merken als Blooper, Imagio, Robelle Fashion en Brands in Mokum.