EnglishNederlands

In de Ban van de Ring
Rotterdam, Witte de Withstraat

 • winkelen rotterdam in de ban van de ring
 • winkelen rotterdam in de ban van de ring
  Assortiment
  In de winkel worden de mooiste sieraden van edele metalen zoals platina, goud en zilver ontworpen en verkocht. Deze zijn warm, helder, tijdloos en nostalgisch. Ook verwerken de medewerkers vaak bijzondere edelstenen in de sieraden en worden er in de winkel een aantal collecties exclusieve merksieraden gepresenteerd. In de Ban van de Ring is gespecialiseerd in het maken van trouwringen en wil graag de wensen van zowel bruid als bruidegom verenigd zien in hun ringen.

  Kenmerken
  De goudsmederij is gevestigd in een sfeervol pandje uit de 19e eeuw. Naast de eigenaressen Diana van der Wal en Marleen Mol zijn er nog twee professionele goudsmeden die het team compleet maken. Karakter, warmte en puurheid zijn woorden waar het team professionals veel waarde aan hecht. Zij lopen dan ook als een rode draad door de goudsmederij heen. Er is bewust voor de Witte de Withstraat gekozen. Deze straat bruist, dag en nacht en is de culturele straat van Rotterdam vol toonaangevende galeries, winkels, en restaurants. Een prachtig, inspirerende plek die u als klant zeker zal aanspreken!

  Achtergrond
  Bijna 10 jaar geleden zijn Diana van der Wal en Marleen Mol de goudsmederij In de Ban van de Ring in een atelier begonnen. Omdat de wens om een eigen collectie te maken groeide werd er uitgekeken naar een andere locatie. Na gedegen onderzoek werd dit sfeervol pandje op de Witte de Withstraat betrokken.

  Bijzonderheden
  Bij In de Ban van de Ring kan u ook terecht als u een sieraad naar eigen wens wil laten ontwerpen. De filosofie van de winkel is dat een sieraad persoonlijk is en het karakter van de drager moet onderstrepen. Er wordt in nauwe samenwerking met de klant een sieraad ontworpen geheel naar zijn of haar wens.