EnglishNederlands

INFNTI Lifestyle & Yoga
Amsterdam, Haarlemmerdijk

 • winkelen amsterdam infnti
 • winkelen amsterdam infnti
 • winkelen amsterdam infnti
 • winkelen amsterdam infnti
 • winkelen amsterdam infnti
  Assortiment
  Een unieke winkel voor de bewuste vrouw van iedere leeftijd. Een combinatie van yoga- en (duurzame) fashionlabels en daarnaast accessoires zoals tassen, sieraden, verzorgingsproducten, yogamatten, meditatiekussen, yakwollen dekens etc.

  Kenmerken
  De Yoga Jeans by Second Denim zijn heel bijzonder en nergens anders in Nederland te koop. De perfecte combinatie van modieus en comfortabel. Het materiaal is een top kwaliteit stretch denim, in indigo, zwart en verschillende modekleuren.

  Sfeer
  Gevestigd in een oude slagerij aan de Haarlemmerdijk, waar de originele Jugendstil tegels nog steeds van getuigen. Het interieur is licht en oogt heel relaxed. De kledingrekken zijn gemaakt van koperen waterleidingbuizen en er hangt een subtiele wierookgeur die perfect combineert met de sfeervolle wereldmuziek op de achtergrond.

  Merken
  Yoga Jeans by Second Denim, Won Hundred, Stella Nova, Gsus. Pääla, Mandala, Wellicious, My Paper Bag, Mischa Rocks, Priti NYC, Hultquist, Jeh Jewels, Yogamad, Mads Norgaard, Komodo, American Outfitters, Bickley & Mitchell (shawls).