EnglishNederlands

Ingeburgerd
Zwolle, Zwolle Centrum

 • winkelen zwolle ingeburgerd
 • winkelen zwolle ingeburgerd
 • winkelen zwolle ingeburgerd
 • winkelen zwolle ingeburgerd
 • winkelen zwolle ingeburgerd
  Assortiment
  Aan de bar drink je niet alleen een goed glas bier van de tap of een heerlijk glas wijn maar je kunt er ook een uitstekende biologische hamburger bestellen. Daarnaast staan er grillgerechten, soepen en salades op het menu. Het lekkere biologische vlees komt van slagerij Haverkort. Voor de vegetariërs is er ook voldoende keus. Het is een restaurant voor jong tot oud. Er is een verschoontafel voor de baby's en de kleintjes krijgen een verrassing bij het kindermenu. Je kunt er met grotere gezelschappen terecht voor een personeels- of familiefeestje. Ze hebben ook een leuke gevarieerde lunchkaart.

  Kenmerken
  De chef kiest iedere maand "de Staatsburger" uit de suggesties van de klanten voor een nieuwe hamburger. De winnaar mag met 3 personen zijn zelfbedachte burger komen eten in het restaurant. 

  Sfeer
  De prettige sfeer is met name te danken aan het gevarieerde publiek, de gezellige inrichting, de uitstekende service en bovenal de prachtige ligging met een zonnig terras aan het meest sfeervolle plein van Zwolle, de Nieuwe Markt.