EnglishNederlands

Inproc Koffiebranderij
Den Haag, Denneweg

 • winkelen den haag inproc koffiebranderij
 • winkelen den haag inproc koffiebranderij
  Assortiment
  Welkom in één van de meest bijzondere koffie- en theezaken van Nederland. Alle goede theemerken worden bij Inproc verkocht. Dat geldt ook voor bijzondere theemerken uit Parijs, zoals Mariage Frere en Kusmishoff. Daarnaast een uitgebreide sortering espressokoffies en bijzondere theepotten en bijbehorend theeservies. Ook de Japanse gietijzeren theepotten zijn erg in trek.

  Kenmerken
  Er is een eigen koffiebrander en de winkel importeert zelf zijn thee en koffie, die onder eigen merk wordt verkocht. 'Eigenwijze' voorkeuren van de bedrijfsleidster leiden tot heel leuke versterkingen van het assortiment. Ook de aankleding van de winkel verandert geregeld. De etalage is heel groot en diep en geeft de mogelijkheid ook ’s avonds langskomende gasten te boeien.

  Sfeer
  De sfeer in de winkel, die al sinds 1890 bestaat, is ongedwongen, klassiek, maar heel creatief. Een heerlijke koffiegeur komt u meteen tegemoet bij het betreden van de zaak. De Denneweg kent daarnaast een keur aan aparte winkeltjes, waar Inproc als geen ander tussen past.

  Bijzonderheden
  De winkel is bij uitstek Haags. Het liedje van Paul van Vliet over Den Haag rept over de 'geur van de Denneweg'. Hiermee wordt de koffiegeur uit de branderij van Inproc bedoeld. Komt u zelf gerust eens langs om de heerlijke geuren zelf op te snuiven.

  Merken
  Onder andere: Inproc, De Pelikaan, Wijs & Zonen, Twinings, Madal Bal, Ginza, Bredemeijer, Lipton, Mr Jones, Treasure Tea.