EnglishNederlands

Inspired by Fashion
Amsterdam, Centrum

 • winkelen amsterdam inspired by fashion
 • winkelen amsterdam inspired by fashion
  Assortiment
  Deze winkel biedt je een ruim en gevarieerd aanbod aan (dames)kleding, schoenen, tassen, sieraden en andere accessoires.

  Kenmerken
  Inspired by Fashion is een multibrand store. Uit diverse bekende en minder bekende merken selecteren ze de beste items. Daarbij staat een goede prijs-kwaliteit-verhouding altijd centraal. De verschillende stukken zijn zo gekozen dat ze prima met elkaar te combineren zijn, dus mix 'n match.

  Sfeer
  De sfeer in de winkel is gezellig en ontspannen. Bij de paskamers is een gezellig zitje gecreëerd waar je in tijdschriften kunt bladeren voor inspiratie. Daarnaast bieden ze altijd wat lekkers en is er een leuke patio.

  Bijzonderheden
  Je kunt bij Inspired een - gratis - afspraak maken voor een personal styling. In een persoonlijke afspraak van maximaal een half uur inventariseren ze welke kleuren en stijlen je het beste staan. Vervolgens maken ze een selectie uit de winkel die je vervolgens in alle rust kunt passen in de prive kleedkamers op de besloten eerste verdieping. Ook is het mogelijk een avond privé te winkelen met je vriendinnen. Voor groepen tussen acht en vijftien personen organiseren ze - gratis - exclusieve avondopenstellingen.

  Merken
  Aaiko, Avoca, Brian Dales, B Young, Essentiel, Geisha, Gestuz, Great Plains, Just B, Laltramoda, Lavand, Margit Brandt, Rene Derhy, Saint Tropez, S'nob, St Martins, Supertrash, Unisa, YaYa, Vila.