EnglishNederlands

Ippy Juwelier & Goudsmid
Middelburg, Centrum

 • winkelen middelburg ippy
 • winkelen middelburg ippy
 • winkelen middelburg ippy
 • winkelen middelburg ippy
 • winkelen middelburg ippy
  Assortiment
  Edelsmid Anke Fierloos maakt eigentijdse sieraden. Haar collectie is handwerk en bestaat uit goud, zilver, gerecycled goud, relatie- en aanzoeksringen, oorbellen, armbanden, kettingen en de inmiddels beroemde Zeeuwse sieradenlijn 'Grietje'. Als specialist op het gebied van trouwringen biedt ze daarnaast een uitgebreide collectie aan prachtige trouwringen. De collectie kan omschreven worden als een goede mix van stijlen, zowel strak en modern als vintage en met organische vormen. Je kunt hier ook terecht voor een mooi ontwerp of onderhoud/reparatie van je bestaande sieraad. 

  Kenmerken
  De uitgebreide collectie trouwringen (en relatie- en aanzoeksringen) is erg gewild. Ook de oorsieraden en typisch Zeeuwse sieraden vallen vaak in de smaak. Twintigers met trouwplannen, dertigers die hun eerste kindje verwachten, veertigers die een cadeau zoeken voor een speciale gelegenheid en vijftig-plussers die hun sieraden willen laten onderhouden of aanpassen... voor elk wat wils!

  Sfeer
  De winkel heeft een open atelier en werkplaats en is qua inrichting een mix van oud en nieuw. Je ziet oude, industriële lampen boven de toonbank en werktafel in combinatie met moderne designstoelen, een houten vloer en een karakteristieke halve paardendeur die altijd open staat. Als trekpleister van Zeeland is Middelburg een stad met veel cultuur, monumenten en terrasjes, dus ook in de omgeving is uiteraard genoeg te beleven.

  Merken
  Calvin Klein, Jeh Jewels, Charlotte Ehinger Schwarz, Rabinovich en Trollbeads.