EnglishNederlands

Jafs Beads 4 U
Den Bosch, Centrum

 • winkelen den bosch jafs beads 4 u
 • winkelen den bosch jafs beads 4 u
  Assortiment
  Het assortiment bestaat uit circa 5000 verschillende kralen en onderdelen, zowel van glas en hout als van metaal Verder hebben ze een zeer uitgebreide collectie swarovski plakstenen, kralen en edelstenen en verkopen ze exclusieve eigengemaakte sieraden.

  Kenmerken
  Bij JAFS BEADS 4 U vind je een grote diversiteit aan kralen, waaronder ook eigengemaakte en dus unieke kralen. Verder kun je er terecht voor cash&carry aankopen. Dit houdt in dat grotere hoeveelheden tegen een lagere prijs aangeschaft kunnen worden. In deze winkel is de klant nog echt koning. Je krijgt er een oprecht advies waarbij altijd uitgegaan wordt van je eigen creativiteit en wensen.

  Sfeer
  De uitstraling van deze winkel dient al jaren als visitekaartje. Er hangt een gezellige en gemoedelijke, bijna huiselijke sfeer. Hier voel je je meteen op je gemak. Je wordt altijd vriendelijk behandeld.

  Achtergrond
  Na jarenlang verschillende dingen te hebben geprobeerd, zoals het organiseren van kinderfeestjes, het geven van workshops op allerlei gebied en een markthandel in hobbyartikelen en sieraden, besloot Ashley de Mug uiteindelijk vijf jaar geleden een kralenwinkel te starten.

  Bijzonderheden
  JAFS BEADS 4 U verzorgt ook cursussen en workshops sieraden maken en eigen unieke glaskralen maken. Ook kun je er terecht voor vrijgezellenfeestjes en bedrijfs workshops, die eventueel ook op locatie gegeven kunnen worden.

  Merken
  Swarovski, Jolie, UOMO&DONNA horloges