EnglishNederlands

Jaski Art Gallery
Amsterdam, Spiegelkwartier

 • winkelen amsterdam jaski art gallery
 • winkelen amsterdam jaski art gallery
  Collectie
  Hier vind je een uniek aanbod aan CoBra en hedendaagse kunst. De prijzen variëren van 300 tot 300.000 euro, dus iedereen kan hier slagen.

  Kenmerken
  Jaski Art Gallery verzorgt exposities van hedendaagse kuntenaars als Emilio Kruithof, Jan Cremer, Chris Berens en Rob Scholte. Ook organiseert Jaski Art Gallery exposities van CoBrA-kunstenaars als Alechinsky, Appel, Brands, Constant, Corneille en Lucebert. Jaski Art Gallery is deelnemer aan de TEFAF beurs in Maastricht. 

  Sfeer
  De zaak heeft een vriendelijke en toegankelijke uitstraling. Je kunt er op je gemak even rondkijken, maar er staat ook altijd iemand voor je klaar om je van advies te voorzien.

  Achtergrond
  Jaski Art Gallery is al sinds 1988 gevestigd in het hart van het Spiegelkwartier. Na een dienstverband van vele jaren namen Robbert van Ham en Willy Hoogland de galerie drie jaar geleden over.

  Merken
  CoBrA kunstenaars: Alechinsky, Appel, Corneille, Constant, Brands, Lucebert, Rooskens, Wolvecamp. Hedendaagse kunst: Chris Berens, Jan Cremer, Karin Hoogesteger, Emilio Kruithof, Dorien Plaat, Rob Scholte en Les Deux Garcons.