EnglishNederlands

Juwelier toe Water Juweliers
Breda, Veemarktstraat

 • winkelen breda juwelier toe water
 • winkelen breda juwelier toe water
  Assortiment
  In een straat waar nog veel zelfstandige ondernemers gevestigd zijn, bevind zich ook juwelier toe Water. Een breed en divers assortiment van (on)bekende en exclusieve merken is hier te vinden, maar ook het ambachtelijke vakwerk staat hier nog altijd hoog in het vaandel. Verouderde of versleten pronkstukken worden hier weer van waarde, en ook eigen ontwerpen zijn in deze gezellige juwelierszaak volop te vinden. Of je nu opzoek bent naar goud, zilver of stukken met ingelegde briljantjes en edelstenen, bij toe Water voorzien ze de klant graag van passend advies.

  Kenmerken
  Een eigentijdse juwelier waar ambacht en klantvriendelijkheid al 20 jaar de boventoon voert.

  Sfeer
  Er hangt een ontspannen en ongedwongen sfeer in de winkel van eigenaar Hans toe Water.

  Achtergrond
  Nadat Hans toe Water twintig jaar in het ‘vak’ zat, kwam bij de opening van zijn eigen juwelier een jongensdroom uit. In de Veemarktstraat vol variëteiten is sinds 1986 toe Water Juwelier gevestigd.

  Bijzonderheden
  toe Water Juwelier speelt graag in op de hedendaagse trends, maar vanuit de liefde voor het ambacht wordt er ook graag geluisterd naar de wensen van de klant.

  Merken
  Behalve eigen ontwerpen heeft toe Water Juweliers ook een indrukwekkend assortiment. Deze met horloges van Guess, Gant, TW-Steel, Zeno en Jacques Lemans, A.B.Art, Zoppini en Jacob Jensen. Gouden sieraden van Blush en R&C Colllection en zilverwerk van Jasseron, Goodtimes, Hotdiamonds, Pandora, Rosa di Luca en Ti Sento.